Verschillende soorten Fidget Spinners

Zoals je misschien al weet zijn Fidget Spinners kleine apparaatjes die je kunt laten draaien om zo van je stress of nare gewoontes af te komen. Ook helpen ze je om je na gebruik weer goed te kunnen concentreren. Het zijn als het ware de stressballetjes van de 21e eeuw. Wij hebben spinners in verschillende soorten en maten.

Wat zijn nu eigenlijk de verschillen tussen al deze verschillende typen spinners?

Verschillende materialen

Fidget Spinners zijn  er niet alleen in verschillende vormen, ze worden ook van verschillende materialen gemaakt. De meeste van deze gadgets worden gemaakt van plastic (in veel gevallen van plastic met behulp van een 3D-printer), maar er bestaan ook spinners van metaal, hout of een combinatie van deze materialen. Het gebruikte materiaal heeft altijd invloed op de manier waarop een Fidget Spinner in de hand ligt en aanvoelt, wat voor geluid de spinner maakt en de snelheid waarmee het apparaatje draait. Ieder materiaal heeft zo zijn voor- en nadelen. Het is daarom goed om je eigen persoonlijke voorkeuren na te gaan voor je een bestelling bij ons plaatst.

Verschillende vormen

Natuurlijk wil je ook een gadget hebben die er mooi en stijlvol uitziet. Daarom worden Fidget Spinners in veel verschillende designs gemaakt. Vaak wordt er een onderscheid gemaakt tussen het aantal uitstulpingen dat een Fidget Spinner heeft. De spinners die het makkelijkst te bedienen zijn, worden enkele Fidget Spinners genoemd. Deze spinners zijn vaak rond en zijn op alle plekken aan te zwengelen. Deze spinners hebben het hoogste bedieningsgemak en zijn daarom het beste voor beginners.

Lastiger te bedienen zijn de dubbele Fidget Spinners. Deze hebben vaak de vorm van een soort staaf, waarbij de kogellager in het midden zit. Deze soort Fidget Spinners kan alleen aangedreven worden door een van de twee uiteinden aan te zwengelen. Als de spinner al aan het draaien is, moet je daarom goed timen wanneer je spinner nog eens aanzwengelt. Time je verkeerd, dan heeft het aanzwengelen een averechts effect.

Nog lastiger zijn drie- en viervoudige spinners. Deze hebben, zoals de naam al aangeeft, 3 of vier uitstulpingen. Het aandrijven van deze gadget is nog lastiger dan het aandrijven een dubbele Fidget Spinner, omdat er meer uiteinden zijn om rekening mee te houden. Ook zijn de uiteinden vaak smaller. Afgezien van deze hoofddesigns zijn er ook speciale designs op de markt. Kijk in onze webshop wat er op het gebied van design allemaal mogelijk is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *