Dé hype van 2017: Fidget Spinners

Steeds meer mensen in Nederland hebben last van werkstress. Naar schatting ondervindt de helft van de Nederlanders lichamelijke klachten door stress in huis op de werkvloer. In veel gevallen lijkt zelfs de nachtrust er ook onder te lijden. Veel werknemers proberen zich hier tegen te wapenen en ieder heeft daar zijn eigen manier voor. Sommigen gaan roken, anderen gebruiken weer een stressballetje. Wij brengen nu een nieuwe oplossing op de markt waarmee werknemers met stress kunnen omgaan: Fidget Spinners.

Wat zijn Fidget Spinners?

Een Fidget Spinner is heel simpel gezegd een klein apparaatje dat je in je handen kunt laten draaien. Uit onderzoek blijkt dat mensen die concentratieproblemen hebben enorme stappen kunnen maken als ze om de zoveel tijd kunnen “friemelen” met klein voorwerp. In sommige gevallen gaat dit met het bewegen van de benen. Een ander bekend voorbeeld is het klikken van de pen. Dit bewegen en klikken kan echter door veel collega’s afleidend of zelfs irritant worden ervaren.

Voor Fidget Spinners geldt dit niet: je kunt er zoveel mee friemelen als je wilt, zonder dat je er je collega’s mee stoort. In veel gevallen helpt het ook met het breken met nare gewoontes zoals roken of nagelbijten. Dit komt door het feit dat je nu iets anders te doen hebt door van je stress af te komen. Zo kan je met onze Fidget Spinners niet alleen van je stress, maar ook van je slechte gewoontes afkomen. Ook mensen met ADHD kunnen er baat bij hebben, omdat zij dan een deel van hun energie kwijt kunnen op hun spinner.

Fidget Spinners zijn er in allerlei soorten en maten. Daarnaast worden ze ook van verschillende materialen gemaakt. De meeste spinners worden van plastic gemaakt, maar er zijn ook varianten van metaal en zelfs hout. Voor iedereen is er wel een spinner te vinden die hem goed in de hand ligt. Het materiaal waar de Fidget Spinner van gemaakt is, bepaalt namelijk het gewicht, het gevoel en de hand en de snelheid waar het apparaatje kan draaien.

Ook zijn er verschillende vormen te verkrijgen die een effect hebben op het draaien. Door een mooi design te kiezen heb je niet alleen een apparaatje dat jouw helpt tegen de stress, maar ook een gadget waarmee jij nog stijlvoller voor de dag kunt komen. Bij ons in de webshop kun je zien wat er voor stijlvolle designs in de aanbieding zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *