Fidget Spinners als relatiegeschenk

De werkstress neemt onder Nederlanders al jarenlang toe. Je hoeft de kranten maar open te slaan en je ziet altijd wel artikels in de trant van “De helft van werkend Nederland ervaart lichamelijke klachten door werkstress” en “Nederlanders slapen slecht door stress op de werkvloer”. Niet alleen je eigen werknemers hebben hier last van; je zakenpartners waarschijnlijk ook. Hoe kun je jouw relaties beter helpen dan ze een gadget te geven dat er stijlvol uitziet en helpt tegen de stress?

Stressbestrijding via de Fidget Spinner

Iedereen kent ze wel: de ouderwetse stressballetjes. Deze balletjes zijn speciaal tegen de stress ontwikkeld. Door erin te knijpen kun je een groot deel van je stress kwijtraken. Stressballen zijn echter kwetsbaar (ze gaan al snel kapot of de leren buitenkant bladdert snel af) en ze nodigen uit tot gooien, waarmee wel snel de stress verdwijnt, maar altijd de kan bestaat dat er iets geraakt wordt. Een betere oplossing is daarom de Fidget Spinner. Dit kleine apparaatje is heel simpel gezegd een kleine gadget die je in je hand kunt laten draaien. In vergelijking met stressballen ziet een Fidget Spinner er niet alleen een stuk stijlvoller uit, maar is ook een stuk duurzamer.

De Fidget Spinner als relatiegeschenk

Als give-away of als relatiegeschenk is een Fidget Spinner dus een ideale oplossing. Niet alleen help je jouw relaties van hun stress af, ook hebben ze iets op kantoor waarmee ze altijd aan jou en je bedrijf zullen denken. Dit effect wordt nog versterkt door de spinner te laten bedrukken. Dit is relatief eenvoudig, omdat bijna iedere Fidget Spinner egaal is. Daarnaast zal de bedrukking ook niet snel loslaten.

Iedereen die de spinner gebruikt zal jouw logo zien tijdens het draaien. Er komt nog een voordeel bij kijken: omdat de Fidget Spinner nog relatief nieuw is, zal iedereen het apparaatje bij de gebruiker komen bekijken. Niet alleen je relatie zal daarom je logo zien, maar ook alle mensen in zijn of haar directe omgeving. Een makkelijkere manier om reclame te maken is er niet. Kijk bij ons in de webshop naar wat er voor vormen mogelijk zijn. Er bestaat uiteraard ook altijd de mogelijkheid om de Fidget Spinners te laten bedrukken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *