Dit zijn de duurste Fidget Spinners ter wereld

Het is de nieuwste rage in 2017: het gebruik van Fidget Spinners. Dit stukje speelgoed kun je gebruiken om je stress te verminderen en je concentratie te verbeteren. Door het midden van de spinner vast te houden, kun je dit apparaatje in je hand laten draaien. De meeste Fidget Spinners zijn zeer betaalbaar en kosten tussen de 2 en 20 euro per stuk, afhankelijk van de kwaliteit. Je kan het met de spinners echter zo gek maken als je wilt. Dit zijn de duurste Fidget Spinners ter wereld.

 1. Alpha Fidget Spinner (€ 200,-)
  De Alpha Fidget Spinner is hoofdzakelijk gemaakt van brons en kan tot 3 minuten lang draaien met een enkele zwengel. Wat deze spinner echt bijzonder maakt is het feit dat je deze makkelijk uit elkaar kunt schroeven en zo ook eenvoudig verschillende onderdelen kunt vervangen. Zo kun je jouw eigen ideale Fidget Spinner in elkaar zetten.
 2. Turbine (€279,-)
  Deze spinner doet zijn naam eer aan, qua uiterlijk lijkt deze namelijk op een windturbine. Omdat deze spinner een enkelvoudige Fidget Spinner is, is deze makkelijk te bedienen. Deze titanium spinner is extra dik en heeft een spinner in een spinner ingebouwd zitten.
 3. Skullspinner (€ 300,-)
  Deze Fidget Spinner, waarop (zoals de naam al aangeeft) 2 doodshoofden staan afgebeeld, is een dubbele spinner die voor een deel gemaakt is uit titanium. Hierdoor heeft de spinner een extra lange spintijd en kun je deze zelfs als een tol gebruiken.
 4. 9 Gear Fidget Spinner (€ 600,-)
  Deze vierkante Fidget Spinner bevat eigenlijk op zijn beurt weer 9 kleinere spinners (vandaar ook de naam). Deze gadget is gegarandeerd roestvrij en wordt met een koffertje geleverd. In die koffer zitten niet alleen de spinner, maar ook een reserveonderdeel en een zakje dat ook meteen als poetsdoek dient.

1. Bathgate Fidget Spinner (€ 700,-)
Deze Fidget Spinner is gemaakt door de beroemde machinale beeldhouwer Chris Bathgate. De prijs is zo hoog, omdat hij ze zelf allemaal met de hand maakt en er een wachtlijst is als je er één wilt bestellen. Daarnaast draait deze spinner langer dan welke dan ook. Benieuwd naar een Fidget Spinner die wat beter betaalbaar is? Bekijk dan de Fidget Spinners van FidgetSpinner.nl.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *