De coolste trucs met je Fidget Spinner

Dat Fidget Spinners je van je stress af helpen en goed zijn voor je concentratie, wist je misschien al. Ook dat je met een stijlvolle spinner in je zak nog hipper over komt, hoeven wij jou misschien ook al niet meer uit te leggen. Wist je ook dat je de show kan stelen tijdens he gebruik van je gadget? Net als met de jojo (een van de rages van de jaren 90), kun je er verschillende trucjes mee doen. Krijg een van de volgende trucjes onder de knie en je steelt gegarandeerd de show met onze Fidget Spinners.

Truc 1: Simple Hand Transfer

Deze truc is relatief eenvoudig. Pak je Fidget Spinner vast bij de kogellager in het midden en zwengel de gadget aan, zodat hij draait zoals je dat anders ook doet. Terwijl het apparaatje in je hand draait, gooi je het over naar je andere hand. Uiteraard vang je de Fidget Spinner in je andere hand precies op de kogellager op, zodat je spinner blijft draaien alsof er niets aan de hand is. Tip: Door met je knieën te buigen voor je gooit, wordt het makkelijker.

Truc 2: Finger Transfer

Dit trucje is al een stukje moeilijker. Je begint met het aanzwengelen van je Fidget Spinner zoals je altijd doet. Als de spinner eenmaal draait, haal je jouw duim van de spinner af, zodat je spinner alleen nog maar op je wijsvinger draait. Daarna wip je het apparaatje op en vangt het op een andere vinger. Het makkelijkste is natuurlijk om de spinner weer op je middelvinger op te vallen, maar je maakt nog meer indruk als je een vinger overslaat.

Truc 3: Hand Twist

Nog iets moeilijker is de Hand Twist. Bij deze truc begin je net als met de Finger Transfer met het laten draaien van je Fidget Spinner op je wijsvinger. Daarna draai je jouw hand om je pols heen, zodat je als het ware een keer met je hand draait. Let op dat je de wijsvinger omhoog blijft houden, anders valt je spinner op de grond.

Truc 4: Around The Back

Een van de moeilijkste trucs met je Fidget Spinner is Around The Back. Zwengel je spinner aan en beweeg je arm achter je rug langs. Als je aan de andere zij niet meer verder kan, gooi je jouw spinner op en vang je hem in dezelfde hand weer op, maar nu aan je voorkant. Zo is je spinner achter je rug langs geweest.

3 antwoorden
  1. timo
    timo zegt:

    Ik ken een heel goex trukje voor de fidget spinner je pakt de spinner beet en je geeft er een swieper aan en dan doe je hem je hem oder je been langs je gooit op en je vangt met je andere arm op en hij moet nog draaien probeer het maar ???

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *